Etele Plaza

Az Etele Plaza az első olyan bevásárló és szórakoztató központ, amelynek a teljeskörű wayfinding tervezésében részt vehettünk. A szuper logót és arculatot a Brandart (Futureal Group) alkotta meg, a látogató irányító és tájékoztató rendszer elemeit pedig a Bepro Signfactory-val közösen a WF HUN csapata tervezte. Vezető wayfinding designer Tóth Endre Nándor volt.

Köszönet a projektben résztvevő szereplőknek a Bepro, a Futureal, a P&P és a Brandart részéről, hogy szaktudásukkal,ötleteikkel, tanácsaikkal segítették munkánkat.

Az Etele Plaza fantasztikus belső terekkel rendelkezik, melyek közül talán a lift előterek és az álmennyezet, a leglátványosabbak.

     

Célunk volt, hogy a jelzések formai megjelenése leginkább illeszkedjen az épület belső tereinek megjelenéséhez, hangulatához.

Organikus lekerekített formákkal találkozhatunk mindenhol beltéren az álmennyezettől a pihenő bútorokig. Ezt a formavilágot vittük tovább a signage tervezés során. Fő motívumként a lekerekített trapéz formát választottuk, amely visszaköszön a mennyezeti belógatós táblákon, a statikus totemeken és a digitális kioszkon is. A legmeghatározóbb grafikai elem az „ETELE” ornamentika, amivel találkozhatunk tapétákon, álmennyezeten és a totemek hátulján is.

     

Több, mint 250 jelzést terveztünk, beleértve a statikus totem és a digitális kioszk formatervét is.  A signage-ek közül a legnagyobb 11 m széles világító felirat volt, amelyből három is található az épületen.
Izgalmas volt végigkísérni egy bevásárlóközpont megszületését. Már a tervekből látszott, hogy egy modern, 21. századi épületről van szó, és amikor láttuk az elkészült belső tereket, az minden korábbi elképzelésünket felülmúlta.
A signage-ek kivitelezését a Bepro ( bepro.hu ) végezte, így egy újabb közös projekt valósulhatott meg a tervezéstől az átadásig.

     

     

     

Még több kép a referenciáink között tekinthető meg: REFERENCIA KÉPEK

 

Ne maradj le legújabb híreinkről! Kövess minket!

FACEBOOK     INSTAGRAM     LINKEDIN