Hazánkban a wayfinding tervezés még kevéssé ismert szakterület, és mi büszkék vagyunk rá, hogy úttörői vagyunk ennek a szakágnak.

Szabványokat alkalmazunk, de nem használunk sablonokat!


Büszkék vagyunk arra, hogy sosem csináljuk kétszer ugyanazt. Ahogy nincs két egyforma tér, úgy nincs két azonos design megoldás sem.

A különböző szaktudások egyesítése a munkánk kulcsa.


Szorosan együttműködve összedolgozunk a brand menedzserekkel, építészekkel, mérnökökkel, gyártókkal, kivitelezőkkel, táj- és belsőépítészekkel, hogy valóban emberközpontú design megoldások szülessenek.

Megbízhatóság és becsületesség


Elvárható nyílt kommunikáció, precíz hozzáállás, alázat és példaértékű szaktudás jellemzi munkánkat.

Hisszük, hogy a design képes jobbá formálni a Világot.


Helyi alapanyagokat választunk, hosszútávra tervezünk, és mindig ügyelünk arra, hogy minimalizáljuk költségeket, a hulladékot és az ökológiai lábnyomunkat.

Az inspirációtól a megvalósításig, minden folyamatot kézben tartunk.


Szigorú módszertant dolgoztunk ki, hogy ellenőrizzük munkánk eredményét. Sosem fordítunk hátat egy „kész” projektnek, az átadás után teszteljük korábbi feltevéseinket, hogy tovább tökéletesítsük a terveket.

"Miért éri meg a wayfinding rendszerre áldozni?"

Magyarországon még mindig előfordul, hogy a költségvetés legvégén szerepel a látogató irányítási rendszer megtervezése, és ilyenkor sokszor a legolcsóbb megoldás kerül kiválasztásra. Van úgy, hogy szükséges rávilágítani leendő ügyfeleinket a szakértői wayfinding tervezés értékeire, hogy egy valóban jó rendszer miért éri meg a befektetést. Az igazán jó wayfinding rendszer megtervezéséhez hozzáértő szakértelem és rutin szükséges. Csak az ilyen rendszerek állják ki az idő próbáját.

Sok cég és intézmény eddig nem lehetett biztos abban, hogy milyen vállalkozás a felelős a látogató irányítási rendszer megterveztetéséért. Az építész, belsőépítész vagy tájépítész, marketing vagy reklámügynökség, grafikai stúdió, vagy a signage gyártó? Most már van kifejezetten erre a területre szakosodott stúdió, a WAYFINDING HUNGARY.
REFERENCIÁK

Célunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük a WAYFINDING tervezés szerepét és fontosságát.
Úttörőkként nagy a felelősség rajtunk, hogy mindig olyan látogatóirányító és információs rendszereket tervezzünk, amelyeket az emberek szeretnek, és példaértékű lehet a jövő wayfinding stúdiói számára.

Kapcsolat